מגמת ניהול מערכות מזון והסעדה
מגמת ניהול מערכות מזון והסעדה
דף הביתמגמת ניהול מערכות מזון והסעדהמנהל מזון ומשקאות בכיר

מנהל מזון ומשקאות בכיר

 

קורס מנהל מזון ומשקאות בכיר ( F&BM )

 

 

מטרת קורס מנהל מזון ומשקאות בכיר

הקניית כלים וטכניקות חדשניות בתחומים קולינאריים , שיפור תהליכי עבודה למתן פתרונות טובים מהקיים בעולם המסעדנות ,פיקוח ובקורת על קניות מזון ומשקאות , זיהוי נקודות תורפה , ניהול מקצועי של כנסים ואירועים , ניהול בארים , בתי קפה , תורת היינות , תברואה , היגיינת מזון , עבודה חכמה מול המטבח והשף ועוד ...

 
 קורס מנהל מזון ומשקאות בכיר מיועד ל..
מנהלי אירועים, מנהלי מסעדות, שפים, אנשי מזון ומטבח המעוניינים להתמקצע בתחומם
 

מבין נושאי הלימוד בקורס מנהל מזון ומשקאות בכיר

·        מבוא לעולם המסעדנות וניהול מזון ומשקאות

·        ניהול חדרי אוכל ומסעדות ALA-CARTE

·        תקשורת בינאישית גישור ניהול סכסוכים

·        ניהול השרות במזנונים ובשירות עצמי –חידושים

·        ניהול צוותים בחדרי אוכל מסעדות ואירועים TOC

·        ביקורת מזון ומשקאות דוחות/שיפור ביצועים

·        זיהוי נקודות תורפה , אכיפת נהלי עבודה

·        הקטנת תופעת הבזבוז, ביקורת תחנות

·        ביקורות יינות ומשקאות חריפים .

·        מדדים תפעולים נקודות להשוואה/דוחות ביצוע

·        הצטיידות רכש קניות מזון ומשקאות

·        ניהול מלאים קבלה ורישום סחורות מזון ומשקאות .

·        מחסן/הנפקות/מלאים/רמת מלאי מחסן/רמת מלאי  ישיר ותחנות /הגדרת צרכים

·        אחסון וניהול מלאי מזון ומשקאות

·        היבטים משפטיים /חוזים ומכרזים והתקשרויות

·        דיני חוזים הסכמים ומכרזים מזון ומשקאות

·        אחריות אישית מקצועית מנהל מזון ומשקאות

·        תלונות תביעות איסור הפליית מוצרים

·        דיני עבודה יחסי עבודה/העסקת עובדים זרים

·        ברים –ניהול ותפעול ברים ומועדונים

·        מלאי חובה בברים / מינון משקאות בכירים

·        נוהלי עבודה בבר/הפעלת צוותים /סדנאות קוקטילים

·        בשר דגים ועופות/ מה מתאים למה/תקנות

·        ניהול ותפעול מטבחים מוסדיים

·        הכרת יסודות הבישול : קלאסי/ מודרני

·        כתיבה ועריכת תפריטים

·        ניהול תכנון והפעלת צוות המטבח והשף.

·        ארגון ותפעול אירועים וכנסים /שיפור ביצועיים

·        מכירת אירועים/ סוגי אירועים ומסיבות

·        דיני עסקים , התקשרות ועריכת חוזי מכירה .

·        ניהול  חכם של ספקים –שיפור ביצועים

·        בטיחות היגיינה ותברואת מזון מטבחיים

·        HACCP   למניעת ליקויים

·        דרישות משרד הבריאות עפ"י חוק/דיני כשרות

·        מבוא לתזונה ותברואת מזון.

·        ניהול באר ויינות :שילובים בפעילות מסעדות

·        חדרי אוכל/אלומות ואירועים

·        יינות –הכרת סוגי היין /יקבים המובלים בארץ ובעולם. התאמת מנות לסוג היין .

·        מכירת יינות במסעדות /אירועים

·        הכרת נוהלי מזיגה והגשה/ סדנת טעימות יינות

·        קפה –סוגי הקפה , תערובות מה מתאים למה

·        דרכי הכנה /הצגה ומכירה

·        משקאות אלכוהוליים

·        סוגי משקאות אלכוהוליים והתאמתם

·        ניהול מכירה והגשה

·        סיור מקצועי/מבחן מסכם

מבין צוות המרצים בקורס מנהל מזון ומשקאות בכיר

רכז מקצועי - רונן ל. Mcc outsourcing itd
שף חיים כ. - בכיר בענף
.

תעודה
למשתתפים בקורס תוענק תעודת השתתפות בקורס ניהול מזון ומשקאות מטעם מכללת מישלב.
* ניתן לקבל בנוסף תעודת כיס - בתוספת תשלום

 

 מסלולי הלימוד בקורס מנהל מזון ומשקאות בכיר

מסלול ערב פעם בשבוע  (25 מפגשים שעות 17:00-20:30 ) +תיק מקצועי/סיור

 

הלימודים מתקיימים בתל אביב (כיכר המדינה)

 
בן 50+ ?? בדוק זכאותך לקורס חינם!!

*המכללה שומרת לעצמה את מלוא הזכות לשנות את תכני הקורס והרכב המרצים תוך שמירת ההיקף הכולל של שעות הלימוד ועקרי נושאי הלימוד עפ''י שיקול דעתה המלא

 

 
אנא אשר/י כי קראת את תקנון האתר וכי את/ה מסכים לכל הרשום בו  
לקבלת מידע וידיעון
מלאו את הפרטים
ונציגנו יחזרו אליך בהקדם
שם:  
טלפון:
דוא"ל:    
תחום:  
קורס:  
אנא אשר/י כי קראת את תקנון האתר וכי את/ה מסכים לכל הרשום בו  
צלצל 2028*