קורס
מנהל מזון ומשקאות בכיר (
F&BM
)
מטרת קורס מנהל מזון ומשקאות בכיר
הקניית כלים וטכניקות חדשניות בתחומים קולינאריים ,שיפור תהליכי עבודה למתן פתרונות טובים מהקיים בעולם המסעדנות ,פיקוח ובקורות על קניות מזון ומשקאות , זיהו נקודות תורפה , ניהול מקצועי של כנסים ואירועים , ניהול בארים , בתי קפה , תורת היינות , תברואה , היגיינת מזון . עבודה חכמה מול המטבח והשף בפרט ועוד ...
קורס מנהל מזון ומשקאות בכיר מיועד ל
מנהלי אירועים, מנהלי מסעדות, שפים, אנשי מזון ומטבח המעוניינים להתמקצע בתחומם
מבין נושאי הלימוד בקורס מנהל מזון ומשקאות בכיר
·
מבוא לעולם המסעדנות וניהול מזון ומשקאות
·
ניהול חדרי אוכל ומסעדות
ALA-CARTE
·
תקשורת בינאישית גישור ניהול סכסוכים
·
ניהול השרות במזנונים ובשירות עצמי –חידושים
·
ניהול צוותים בחדרי אוכל מסעדות ואירועים
TOC
·
ביקורת מזון ומשקאות דוחות/שיפור ביצועים
·
זיהו נקודות תורפה , אכיפת נהלי עבודה
·
הקטנת תופעת הבזבוז, ביקורת תחנות
·
ביקורות יינות ומשקאות חריפים .
·
מדדים תפעולים נקודות להשוואה/דוחות ביצוע
·
הצטיידות רכש קניות מזון ומשקאות
·
ניהול מלאים קבלה ורישום סחורות מזון ומשקאות .
·
מחסן/הנפקות/מלאים/רמת מלאי מחסן/רמת מלאי ישיר ותחנות /הגדרת צרכים
·
אחסון וניהול מלאי מזון ומשקאות
·
היבטים משפטיים /חוזים ומכרזים והתקשרויות
·
דיני חוזים הסכמים ומכרזים מזון ומשקאות
·
אחריות אישית מקצועית מנהל מזון ומשקאות
·
תלונות תביעות איסור הפליית מוצרים
·
דיני עבודה יחסי עבודה/העסקת עובדים זרים
·
ברים –ניהול ותפעול ברים ומועדונים
·
מלאי חובה בברים / מינון משקאות בכירים
·
נוהלי עבודה בבר/הפעלת צוותים /סדנאות קוקטילים
·
בשר דגים ועופות/ מה מתאים למה/תקנות
·
ניהול ותפעול מטבחים מוסדיים
·
הכרת יסודות הבישול : קלאסי/ מודרני
·
כתיבה ועריכת תפריטים
·
ניהול תכנון והפעלת צוות המטבח והשף.
·
ארגון ותפעול אירועים וכנסים /שיפור ביצועיים
·
מכירת אירועים/ סוגי אירועים ומסיבות
·
דיני עסקים , התקשרות ועריכת חוזי מכירה .
·
ניהול חכם של ספקים –שיפור ביצועים
·
בטיחות היגיינה ותברואת מזון מטבחיים
·
HACCP
למניעת ליקויים
·
דרישות משרד הבריאות עפ"י חוק/דיני כשרות
·
מבוא לתזונה ותברואת מזון.
·
ניהול באר ויינות :שילובים בפעילות מסעדות
·
חדרי אוכל/אלומות ואירועים
·
יינות –הכרת סוגי היין /יקבים המובלים בארץ ובעולם. התאמת מנות לסוג היין .
·
מכירת יינות במסעדות /אירועים
·
הכרת נוהלי מזיגה והגשה/ סדנת טעימות יינות
·
קפה –סוגי הקפה , תערובות מה מתאים למה
·
דרכי הכנה /הצגה ומכירה
·
משקאות אלכוהוליים
·
סוגי משקאות אלכוהוליים והתאמתם
·
ניהול מכירה והגשה
·
סיור מקצועי/מבחן מסכם
מבין צוות המרצים בקורס
מנהל מזון ומשקאות בכיר
רכז מקצועי - רונן לוי Mcc outsourcing itd
תעודה
למשתתפים בקורס תוענק תעודת השתתפות בקורס ניהול מזון ומשקאות מטעם מכללת מישלב.
* ניתן לקבל בנוסף תעודת כיס - בתוספת תשלום
מסלולי הלימוד בקורס
מנהל מזון ומשקאות בכיר
מסלול ערב פעם בשבוע (25מפגשים שעות 17:00-20:30 ) +תיק מקצועי/סיור
הלימודים מתקיימים בתל אביב (כיכר המדינה)
בן 50+ ?? בדוק זכאותך לקורס חינם!!