מגמת ניהול מערכות מזון והסעדה
מגמת ניהול מערכות מזון והסעדה
דף הביתמגמת ניהול מערכות מזון והסעדהמנהל מזון ומשקאות בכיר

מנהל מזון ומשקאות בכיר

 

קורס מנהל מזון ומשקאות בכיר ( F&BM )

 

 

מטרת קורס מנהל מזון ומשקאות בכיר

הקניית כלים וטכניקות חדשניות בתחומים קולינאריים ,שיפור תהליכי עבודה למתן פתרונות טובים מהקיים בעולם המסעדנות ,פיקוח ובקורות על קניות מזון ומשקאות , זיהו נקודות תורפה , ניהול מקצועי של כנסים ואירועים , ניהול בארים , בתי קפה , תורת היינות , תברואה , היגיינת מזון . עבודה חכמה מול המטבח והשף בפרט ועוד ...

 
 

קורס מנהל מזון ומשקאות בכיר מיועד ל

מנהלי אירועים, מנהלי מסעדות, שפים, אנשי מזון ומטבח המעוניינים להתמקצע בתחומם
 

מבין נושאי הלימוד בקורס מנהל מזון ומשקאות בכיר

·        מבוא לעולם המסעדנות וניהול מזון ומשקאות

·        ניהול חדרי אוכל ומסעדות ALA-CARTE

·        תקשורת בינאישית גישור ניהול סכסוכים

·        ניהול השרות במזנונים ובשירות עצמי –חידושים

·        ניהול צוותים בחדרי אוכל מסעדות ואירועים TOC

·        ביקורת מזון ומשקאות דוחות/שיפור ביצועים

·        זיהו נקודות תורפה , אכיפת נהלי עבודה

·        הקטנת תופעת הבזבוז, ביקורת תחנות

·        ביקורות יינות ומשקאות חריפים .

·        מדדים תפעולים נקודות להשוואה/דוחות ביצוע

·        הצטיידות רכש קניות מזון ומשקאות

·        ניהול מלאים קבלה ורישום סחורות מזון ומשקאות .

·        מחסן/הנפקות/מלאים/רמת מלאי מחסן/רמת מלאי  ישיר ותחנות /הגדרת צרכים

·        אחסון וניהול מלאי מזון ומשקאות

·        היבטים משפטיים /חוזים ומכרזים והתקשרויות

·        דיני חוזים הסכמים ומכרזים מזון ומשקאות

·        אחריות אישית מקצועית מנהל מזון ומשקאות

·        תלונות תביעות איסור הפליית מוצרים

·        דיני עבודה יחסי עבודה/העסקת עובדים זרים

·        ברים –ניהול ותפעול ברים ומועדונים

·        מלאי חובה בברים / מינון משקאות בכירים

·        נוהלי עבודה בבר/הפעלת צוותים /סדנאות קוקטילים

·        בשר דגים ועופות/ מה מתאים למה/תקנות

·        ניהול ותפעול מטבחים מוסדיים

·        הכרת יסודות הבישול : קלאסי/ מודרני

·        כתיבה ועריכת תפריטים

·        ניהול תכנון והפעלת צוות המטבח והשף.

·        ארגון ותפעול אירועים וכנסים /שיפור ביצועיים

·        מכירת אירועים/ סוגי אירועים ומסיבות

·        דיני עסקים , התקשרות ועריכת חוזי מכירה .

·        ניהול  חכם של ספקים –שיפור ביצועים

·        בטיחות היגיינה ותברואת מזון מטבחיים

·        HACCP   למניעת ליקויים

·        דרישות משרד הבריאות עפ"י חוק/דיני כשרות

·        מבוא לתזונה ותברואת מזון.

·        ניהול באר ויינות :שילובים בפעילות מסעדות

·        חדרי אוכל/אלומות ואירועים

·        יינות –הכרת סוגי היין /יקבים המובלים בארץ ובעולם. התאמת מנות לסוג היין .

·        מכירת יינות במסעדות /אירועים

·        הכרת נוהלי מזיגה והגשה/ סדנת טעימות יינות

·        קפה –סוגי הקפה , תערובות מה מתאים למה

·        דרכי הכנה /הצגה ומכירה

·        משקאות אלכוהוליים

·        סוגי משקאות אלכוהוליים והתאמתם

·        ניהול מכירה והגשה

·        סיור מקצועי/מבחן מסכם

 

 

 

מבין צוות המרצים בקורס מנהל מזון ומשקאות בכיר

רכז מקצועי - רונן לוי Mcc outsourcing itd


 


תעודה

למשתתפים בקורס תוענק תעודת השתתפות בקורס ניהול מזון ומשקאות מטעם מכללת מישלב.

* ניתן לקבל בנוסף תעודת כיס - בתוספת תשלום

 

 

מסלולי הלימוד בקורס מנהל מזון ומשקאות בכיר

מסלול ערב פעם בשבוע  (25מפגשים שעות 17:00-20:30 ) +תיק מקצועי/סיור

 

 

הלימודים מתקיימים בתל אביב (כיכר המדינה)
 
בן 50+ ?? בדוק זכאותך לקורס חינם!!
 

*המכללה שומרת לעצמה את מלוא הזכות לשנות את תכני הקורס והרכב המרצים תוך שמירת ההיקף הכולל של שעות הלימוד ועקרי נושאי הלימוד עפ''י שיקול דעתה המלא

 

 
אנא אשר/י כי קראת את תקנון האתר וכי את/ה מסכים לכל הרשום בו  
לקבלת מידע וידיעון
מלאו את הפרטים
ונציגנו יחזרו אליך בהקדם
שם:  
טלפון:
דוא"ל:    
תחום:  
קורס:  
אנא אשר/י כי קראת את תקנון האתר וכי את/ה מסכים לכל הרשום בו  
צלצל 2028*